海天考研2012学员阶段测试试题及答案|英语 测试题_网易教育

访问原始网站»http://edu.163.com/11/0628/16/77LBILCG00293NVE.html

海天考研2012学员阶段测试试题及答案|英语 测试题_网易教育 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国内 国际 图片 评论 探索 军事 本地新闻 王三三 体育 NBA CBA 综合 中超 国际足球 英超 西甲 意甲 娱乐 明星 图片 电影 电视 音乐 稿事编辑部 娱乐FOCUS 星捕快 财经 股票 行情 产经 新股 金融 基金 商业 理财 汽车 购车 行情 选车 车型库 行业 用车 汽车图片   科技 通信 IT 互联网 移动互联网 特别策划 五道口沙龙 易语中的 专题 女人 亲子 艺术 时尚 收藏 情感 星座 美容   手机/数码 移动 电脑 手机库 家电 智能硬件 相机 手机视频   房产/家居 北京房产 上海房产 广州房产 全部分站 楼盘库 家具 卫浴 衣柜 旅游 户外 贵州 美食 四川 景点 新疆 专题 西藏 教育 移民 考研 留学 公务员 外语 中小学 高考 校园 查看网易地图 登录 注册免费邮箱 注册VIP邮箱(特权邮箱,付费) 免费下载网易官方手机邮箱应用 安全退出 移动端 网易公开课 TED 中国大学视频公开课 国际名校公开课 赏课·纪录片 付费精品课程 北京大学公开课 英语课程学习 网易严选 新人特价 9.9专区 新品热卖 人气好物 量贩囤货 居家生活 服饰鞋包 母婴亲子 美食酒水 支付 一卡通充值 一卡通购买 网易白金卡 我的网易支付 网易智造 网易来钱-借现金 电商 严选 我要借钱 邮箱 免费邮箱 VIP邮箱 企业邮箱 免费注册 客户端下载 网易首页 > 教育频道 > 正文 海天考研2012学员阶段测试试题及答案 2011-06-28 16:52:30 来源: 海天考研 举报 0 分享至 用微信扫码二维码 分享至好友和朋友圈 v:* o:* w:* .shape Normal 0 7.8 磅 0 2 false false false /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable (120 分鐘完成 ) 姓名:                           分数:                 I Cloze: 20 points Unions are organizations of workers that bargain with employers for economic and job benefits. They exist to create   1   and economic power against private management and the   2   to achieve their goals. These goals are primarily higher 3   , better working conditions, and job security.   4   organized to achieve these goals are usually complex in their social and psychological detail. Union movements occurred in the   5   half of the 1700s in the U.S. Carpenters, printers, and shoemakers formed organizations as early as 1791 in Philadelphia, Boston and New York. These   6   in most cases over social and economic  7  between workers and employers when rapid  8  in a young development country began to break down the familiar modes of   9  and the close ties between workers and employers. A long, hard drive for legalization of union  10   Unions fought with companies and  11  courts for legitimacy and status. Unions were  12  as a threat to free enterprise and private property, and   13   to political and economic stability. They were also considered radical, and companies resisted them  14 . Violent conducts were frequent on both sides. The government at times moved in state police to suppress the more   15   conflicts. Union workers themselves often punished other workers who did not back their policies. Unions in the U.S. have always   16   a practical direction. They have not adopted radical ideologies or   17   goals. A major force in union organizing in the early part of the century, Samuel Gompers, took a practical approach. He  18  “bread and butter unionism” or “pure and simple unionism.” He was interested in immediate, practical gains—higher wages and shorter  19  . He sided with no political party, only   20   politicians who could help. 1. A. political                          B. principal                   C. crucial                      D. communal 2. A. department                     B. government              C. section                    D. compartment 3. A. position                         B. rank                          C. wages                 D. benefits 4. A. Arrangements            B. Adjustments        C. Dynamics                D. Movements 5. A. latter                          B. former                     C. early                         D. later 6. A. arouse                            B. arose                        C. arised                       D. aroused 7. A. contradiction                  B. dispute                 C. conflict                D. debate 8. A. improvements           B. rhythm                C. pace                         D. alterations 9. A. production                 B. living                       C. communication         D. commerce 10. A. pursued                   B. followed                 C. gathered               D. launched 11. A. idealistic                  B. supportive               C. unsympathetic        D. advisable 12. A. depicted                   B. defined                C. determined               D. referred to 13. A. therefore                  B. moreover                 C. nevertheless         D. nonetheless 14. A. energetically            B. vigorously              C. spontaneously      D. promptly 15. A. brutal                           B. urgent                       C. fierce                        D. emergent 16. A. stood by                  B. strove for                 C. sought after              D. stuck to 17. A .unrealistic                B. practical                   C. unreasonable        D. practicable 18. A. opposed                  B. advocated                C. rejected                D. approved 19. A. times                            B. hours                       C. whiles                      D. periods 20. A. against                         B. to                              C. for                                 D. with II Reading and Vocabulary: 50 points Text 1 Tight-lipped elders used to say, “It’s not what you want in this world, but what you get.” Psychology teaches that you do get what you want if you know what you want and want the right things. You can make a mental blueprint of a desire as you would make a blueprint of a house, and each of us is continually making these blueprints in the general routine of everyday living. If we intend to have friends to dinner, we plan the menu, make a shopping list, decide which food to cook first, and such planning is an essential for any type of meal to be served. Likewise, if you want to find a job, take a sheet of paper, and write a brief account of yourself. In making a blueprint for a job, begin with yourself, for when you know exactly what you have to offer, you can intelligently plan where to sell your services. This account of yourself is actually a sketch of your working life and should include education, experience and references. Such an account is valuable. It can be referred to in filling out standard application blanks and is extremely helpful in personal interviews. While talking to you, your could-be employer is deciding whether your education, your experience, and other qualifications, will pay him to employ you and your “wares” and abilities must be displayed in an orderly and reasonably connected manner. When you have carefully prepared a blueprint of your abilities and desires, you have something tangible to sell. Then you are ready to hunt for a job. Get all the possible information about your could-be job. Make inquiries as to the details regarding the job and the firm. Keep your eyes and ears open, and use your own judgment. Spend a certain amount of time each day seeking the employment you wish for, and keep in mind: Securing a job is your job now. 1.What do the elders mean when they say, “It’s not what you want in this world, but what you get.”? [A] You’ll certainly get what you want. [B] It’s no use dreaming. [C] You should be dissatisfied with what you have. [D] It’s essential to set a goal for yourself. 2.A blueprint made before inviting a friend to dinner is used in this passage as ________. [A] an illustration of how to write an application for a job [B] an indication of how to secure a good job [C] a guideline for job description [D] a principle for job evaluation 3.According to the passage, one must write an account of himself before starting to find a job because ________. [A] that is the first step to please the employer [B] that is the requirement of the employer [C] it enables him to know when to sell his services [D] it forces him to become clearly aware of himself 4.When you have carefully prepared a blueprint of your abilities and desires, you have something ________. [A] definite to offer [B] imaginary to provide [C] practical to supply [D] desirable to present 写出下列词汇(词组)在文章中的意思。 Para. 1 tight-lipped (L1) Para. 3 essential (L4) Para. 4 account (L1) Para. 5 wares (L5) reasonably (L6) Para. 6 inquiry (L3) regarding (L3) Text 2 It’s a rough world out there. Step outside and you could break a leg slipping on your doormat. Light up stove and you could burn down the house. Luckily, if the doormat or stove failed to warn of coming disaster, a successful lawsuit might compensate you for your troubles. Or so the thinking has gone since the early 1980s, when juries began holding more companies liable for their customers’ misfortunes. Feeling threatened, companies responded by writing ever-longer warning labels, trying to anticipate every possible accident. Today, stepladders carry labels several inches long that warn, among other things, that you might — surprise! — fall off. The label on a child’s Batman cape cautions that the toy “does not enable user to fly.” While warnings are often appropriate and necessary — the dangers of drug interactions, for example — and many are required by state or federal regulations, it isn’t clear that they actually protect the manufacturers and sellers from liability if a customer is injured. About 50 percent of the companies lose when injured customers take them to court. Now the tide appears to be turning. As personal injury claims continue as before, some courts are beginning to side with defendants, especially in cases where a warning label probably wouldn’t have changed anything. In May, Julie Nimmons, president of Schutt Sports in Illinois, successfully fought a lawsuit involving a football player who was paralyzed in a game while wearing a Schutt helmet. “We’re really sorry he has become paralyzed, but helmets aren’t designed to prevent those kinds of injuries,” says Nimmons. The jury agreed that the nature of the game, not the helmet, was the reason for the athlete’s injury. At the same time, the American Law Institute — a group of judges, lawyers, and academics whose recommendations carry substantial weight — issued new guidelines for tort law stating that companies need not warn customers of obvious dangers or bombard them with a lengthy list of possible ones. “Important information can get buried in a sea of trivialities,” says a law professor at Cornell Law School who helped draft the new guidelines. If the moderate end of the legal community has its way, the information on products might actually be provided for the benefit of customers and not as protection against legal liability. 5.What were things like in 1980s when accidents happened? [A] Customers might be relieved of their disasters through lawsuits. [B] Injured customers could expect protection from the legal system. [C] Companies would avoid being sued by providing new warnings. [D] Juries tended to find fault with the compensations companies promised. 6.Manufacturers as mentioned in the passage tend to ________. [A] satisfy customers by writing long warnings on products [B] become honest in describing the inadequacies of their products [C] make the best use of labels to avoid legal liability [D] feel obliged to view customers’ safety as their first concern 7.The case of Schutt helmet demonstrated that ________. [A] some injury claims were no longer supported by law [B] helmets were not designed to prevent injuries [C] product labels would eventually be discarded [D] some sports games might lose popularity with athletes 8.The author’s attitude towards the issue seems to be ________ [A] biased                [B] indifferent [C] puzzling               [D] objective 写出下列词汇(词组)在文章中的意思。 Para. 1 compensate (L3) (be) liable for (L4) Para. 2 anticipate (L2) caution (L4) Para. 3 regulation (L2) Para. 4 side with (L2) involve (L4) triviality (L11) Text 3 Good news for people who always fail to see the silver lining on clouds. A report in this month’s New Scientist, suggests that a tendency to get down when life beats you up can be good for you. A growing number of cautionary voices from the world of mental-health research are claiming that it isn’t a good idea to use antidepressants to help get rid of unhappiness in the consequence of a marriage breakdown, death or redundancy because, “they fear that the increasing tendency to treat normal sadness as if it were a disease is playing fast and loose with a crucial part of our biology. Sadness, serves an evolutionary purpose.” Jerome Wakefield, a clinical social worker at New York University explains that depressive feelings are part of our biological makeup. “When you find something this deeply in us biologically, you presume that it was selected because it had some advantage, otherwise we wouldn’t have been burdened with it. I think that one of functions of intense negative emotions is to stop our normal functioning, to make us focus on something else for a while.” While Paul Keedwell, psychiatrist at Cardiff University claims that even full-blown depression may have its purpose, saving the sufferer from the effects of long-term stress. Without a mental pause, he argues, “you might stay in a state of chronic stress until you’re exhausted or dead”. Although, it is important to be careful when talking about depression, having the upside traced in your downside will have an irresistible appeal to all those who take the phrase “Cheer up. Love, it might never happen” as a personal insult. It will be manna especially for creative types, who will have long suspected that crying a lot was a sign of their inward genius. During tests at Harvard, the News Scientist reports, people with signs of depression performed better at a creative task, especially after receiving feedback that was designed to reinforce their low mood. Although it is old-fashioned to claim that creativity is connected to gloomy moods and a grey outlook on life, all the best stuff is written by some grim-faced pencil chewer with a heart pumped by angst. Richard Yates, whose novel Revolutionary Road is about to win an Oscar, has written seven novels and two collections of short stories, each more hopelessly miserable than the last. After years of accounting the impossibility of his toothless, drunken mother, his experiences in the second world war and divorces, Yates finally rounds things off in Disturbing the Peace by fictionalizing how a cocktail of alcoholism and psychotropic drugs had him take off his clothes and wander the streets of LA, giving all his money to beggars, convinced that he was Jesus. It is cruel-but so readable. So, although the grand majority will never write anything as good as Yates, there is something to be gained from looking on the dark side. In a work environment, for example, disconnected people tend to achieve greater success than those of a sunny nature. It’s enough to make a pessimist dissolve into a Cheshire Cat grin. 9.Researchers in mental-health field regard sadness as____. [A] a glimmer of hope to people in difficulties [B] a normal disease among the distressed [C] a biological component of human being [D] a contributing factor to eventual success 10.The views of Jerome Wakefield and Paul Keedwell on depressive feeling are____. [A] different               [B] complementary              [C] opposite                         [D] similar 11.The word “manna”(Paragraph 3) most probably means____. [A] a gift                  [B] a pain                                      [C] a reward               [D] a challenge 12.The story of Richard Yates shows that depressive men tend to be____. [A] serious and mature [B] brave and talented [C] creative and persistent [D] unfortunate and degenerate 13.According to the text, we can learn that____. [A] The number of people addicted to antidepressants is on the rise [B] Antidepressants may be going against human being evolution [C] The writers are at high risk of suffering from depressive disorder [D] Discontented workers may be more popular than the sunny ones 写出下列词汇(词组)在文章中的意思。 Para. 1 in the consequence of (L4) redundancy (L5) Para. 2 presume (L3) chronic (L8) Para. 3 irresistible (L2) appeal (L2) insult (L3) Para. 4 miserable (L2) Para. 5 tend to (L3) III Translate the following passage into Chinese: 30 points In country after country, talk of non-smokers’ right is in the air. While a majority of countries have taken little or no action yet, some 30 nations have introduced legislative steps to control smoking. Many laws have been introduced in other countries to help clear the air for nonsmokers, or to cut cigarette consumption. In some developed countries the consumption of cigarettes has become more or less stabilized. However, in many developing nations, cigarette smoking is seen as a sign of economic progress — and is even encouraged. As more tobacco companies go international, new markets are sought to gain new smokers in those countries. Smoking is harmful to the health of people. World governments should conduct serious campaigns against it. Restrictions on cigarette advertisements, plus health warnings on packages and bans on public smoking in certain places such as theatres, cinemas and restaurants, are the most popular tools used by nations in support of nonsmokers or in curbing smoking. But world attention also is focusing on another step which will make the smoker increasingly self-conscious and uncomfortable about his habit. Great efforts should be made to inform young people especially of the dreadful consequences of taking up the habit. And cigarette price should be boosted. In the long run, there is no doubt that everybody would be much better-off if smoking were banned altogether, but people are not ready for such drastic action. 答案 Cloze 20分 1. A 2. B 3. C 4. D 5. A 6. B 7. C 8. D 9. A 10. B 11. C 12. D 13. A 14. B 15. C 16. D 17. A 18. B 19. B 20. D Reading and Vocabulary 50分(选择一个2分,词汇一个1分) text1 1-4  BADA text2 5-8  BCAD text3 9-13 CDACB Translation30分 不吸烟者的权利问题,正在一个又一个国家里开始议论。至今多数国家很少或还没有采取措施,有三十个左右的国家已经采取法律程序控制吸烟。另一些国家则已制订旨在为不吸烟者净化空气或消减纸烟消费量的多种法律。 在某些发达国家中。纸烟的消费量已渐趋稳定。然而在许多发展中国家里,吸烟却被视为经济发展的一种标志——甚至受到鼓励。随着更多的烟草公司走上国际化的道路,它们在这些国家中寻找新的市场,争取更多的吸烟者。 吸烟对人民健康有害。世界各国政府应该开展认真的反对吸烟运动。限制香烟广告,每包香烟上加印有害健康的警告,以及禁止在诸如影剧院和餐馆等某些公共场所吸烟,这些都是许多国家用以支持不吸烟者和控制吸烟最常用的办法。同时,人们也正把注意力集中在另一项措施上。这项措施将使吸烟者越来越意识到自己的不良习惯并为此感到不安。应该做出巨大努力告诉青年人抽烟的危害性,特别是养成抽烟习惯的可怕后果。而且香烟价格应予提高。 从长远观点看,毫无疑问,如果能完全禁止吸烟,那么每个人的境况将得到很大的改善。但对于采取这种极端措施,人们尚无准备。 本文来源:海天考研 责任编辑: 王晓易_NE0011 相关推荐 热点推荐 私人车位被占,男子怒砸玛莎拉帝,被车主索赔17万 社会报料 2021-02-19 20:54:34 5651 跟贴 5651 情侣正在拍婚纱照 老太强行入镜挡在两人前面寸步不离 掌闻视讯 2021-02-19 20:48:11 10964 跟贴 10964 济南几十家超市被告后,聊城上百家超市也被酒鬼花生告上法庭!网友:钓鱼式诉讼 山东商报 2021-02-02 15:35:00 2809 跟贴 2809 两天收2000元停车费,民警协调后:赔偿1000元 社会报料 2021-02-19 22:46:19 893 跟贴 893 抛下10岁龙凤胎儿女,六旬明星夫妇清晨跳楼,真相令人震惊 辽宁小品王 2021-02-17 05:14:57 514 跟贴 514 男子去饭店吃饭,点了1份面却上了6碗,结账时怒了 社会报料 2021-02-20 02:10:36 870 跟贴 870 女子在南宁埌东打车错把98元车费付成982元,却联系不上司机 930老友记 2021-02-19 22:14:14 230 跟贴 230 男子春节返乡,因唱歌被村民围殴 娱乐在风景 2021-02-19 07:02:13 107 跟贴 107 娜扎深夜连发两条微博后秒删:哈哈没有人懂… 网易娱乐 2021-02-02 08:04:48 312 跟贴 312 人文社就五福错字致歉并将全线下架错版,补救赔偿措施公布 澎湃新闻 2021-02-02 08:01:01 983 跟贴 983 孙小果母亲讲述经历: 我老公从没有没办成的事儿 政知新媒体 2021-02-02 09:28:59 3613 跟贴 3613 石河子居民反映小区停车位划线不合理问题,官方回复来了! 瑞姐说娱 2021-02-19 07:22:48 1 跟贴 1 李嫣疑不满与小苹果的聚会照 自制表情包称P太过 网易娱乐 2021-02-02 08:12:32 391 跟贴 391 辽宁铁岭:新玛特商场内小伙吸烟,路人:这素质丢家了? 沈阳大事件 2021-02-20 09:03:00 0 跟贴 0 小区居民被广场舞影响30年 家装4层窗还吵得不行 新闻坊 2021-02-01 21:48:50 1128 跟贴 1128 上海一男孩别墅区溺亡 母亲下水全身发麻被迫 自救 新闻坊 2021-02-02 07:49:19 1953 跟贴 1953 西安一市民SKP观影手腕摔成骨折 SKP仅赔付1只保温杯 西安商网 2021-02-20 11:20:15 0 跟贴 0 微信:2月1日起用户可领5000万份的红包封面 网易科技报道 2021-02-01 18:37:56 309 跟贴 309 《晴雅集》将按原计划上线Netflix 网易娱乐 2021-02-02 07:45:35 403 跟贴 403 想开特斯拉皮卡显摆?先拿号排队 前面有65万人 网易汽车 2021-02-02 00:12:33 362 跟贴 362 伍德等女性发文指控玛丽莲·曼森 称受其精神虐待 网易娱乐 2021-02-02 08:04:15 324 跟贴 324 姐妹情深!杨紫晒合影为姐姐庆生 搂肩贴脸超温馨 网易娱乐 2021-02-02 07:27:04 300 跟贴 300 罗志祥晒眼部特写 被 赞 黑眼圈淡了后这样回应 网易娱乐 2021-02-02 07:48:38 401 跟贴 401 男子春节拒带工作电脑回家被开 法院判公司赔19.4万 红星新闻 2021-02-02 09:58:32 1428 跟贴 1428 轿车坠入鱼塘乡党委书记罹难 信阳书记:博士学历 上游新闻 2021-02-01 20:07:49 569 跟贴 569 中国男篮亚预赛集训名单出炉 周琦郭艾伦领衔入选 网易体育 2021-02-02 09:26:50 133 跟贴 133 张雨绮玩梗谢那英夸她:我没想到自己这么famous 网易娱乐 2021-02-02 07:03:23 362 跟贴 362 缅甸女子跳健美操意外拍下身后政变:军车驾向议会,网友:太魔幻 星视频 2021-02-02 10:03:07 426 跟贴 426 桥隧错峰通行新规 这十点你一定要知道 重庆日报 2021-02-02 08:37:21 2302 跟贴 2302 贾平凹女儿的诗被群嘲,曾被父亲称赞“我远远撵不上” 澎湃新闻 2021-02-01 22:33:26 0 跟贴 0 世界手机市场格局改写!华为空出的市场被谁抢走? IT时报-新媒体 2021-02-02 08:13:38 555 跟贴 555 姚晨7岁儿子首登台弹钢琴 表演顺利还邂逅了小姐姐 网易娱乐 2021-02-02 08:21:40 467 跟贴 467 孟美岐方否认以导师身份点评周传雄 称尊重前辈 网易娱乐 2021-02-02 07:37:10 610 跟贴 610 春节档总预售破2亿!《唐探3》票房依旧领先 网易娱乐 2021-02-02 08:15:51 593 跟贴 593 林心如自曝背台词背到心脏衰弱:中药调理后恢复 网易娱乐 2021-02-02 08:19:13 931 跟贴 931 2020年16个流行词鉴赏,哪个与你关系最大? 大牙说娱睿睿 2021-02-02 07:02:23 0 跟贴 0 “防御性驾驶”新手也秒会?伊兰特A级最强ADAS护航 最优视汽车 2021-02-02 10:38:05 37 跟贴 37 这支获奖的公益短片, 藏着乡村教育未来的模样 大事件解析 2021-02-02 09:34:47 0 跟贴 0 阿森纳:我们放弃厄齐尔,并不是为了挽救中国市场利益 体育课副班长 2021-02-20 06:13:13 老父亲用钢丝球给儿子洗车,奥迪A6秒变“星空漆”,儿子的反应获爆赞! 环球网资讯 2021-02-19 15:06:33 《新闻联播》披露,春节后首个中央层面会议,释放重磅信号 政知新媒体 2021-02-20 07:52:30 美国毅力号迟到,却率先着陆,天问一号为何要苦等3个月? 李论科学 2021-02-19 12:52:05 泰国一司机买回海螺,儿子吃出价值175万元的美乐珍珠 澎湃新闻 2021-02-20 08:04:04 摩洛哥J罩杯辣妹,深受胸大的困扰,实际上是每个男人都爱的身材 塑形规划师Baymax 2021-02-19 22:40:30 韩国人:我们公元前2333年建国,是全球领土丢失最多的国家 团子手工 2021-02-20 05:53:00 越南“王祖贤”有多撩,一张下蹲gif图,让人瞬间不淡定了! 健身迷 2021-02-19 09:43:58 进入女朋友的“身体”,是种怎样的感受? 林宅老公 2021-02-05 12:46:24 公司查恋人关系,公布成员名单时女生6人,男生7人… 美食达人天天 2021-02-19 03:41:14 王总工程师能在茅台镇以外生产出茅台酒吗? 当代广播站 2021-02-19 18:29:32 61岁倪萍减肥成功,体重仅有98斤,坦言减肥方法很简单 爱美食的微胖尧妹子 2021-02-19 18:18:35 网上有人贬损戍边英雄,钧正平发声:为国戍边,岂容诋毁 澎湃新闻 2021-02-19 18:00:01 吃麻雀、杀兔子、揍老鹰,“吉祥鸟”喜鹊为什么不受人们待见了? 钟铭聊科学 2021-02-19 13:44:22 为证明有“一捂就晕”麻药,女医生以身试药晕倒,醒来后主动自首 金牌办事员 2021-02-18 22:38:06 小阴唇肥大有什么危害?小阴唇肥大手术怎么做? 生活对你下手了 2021-02-20 04:18:29 播出一次就被永久封存,82版《西游记》第一集到底怎么了? 家居买卖大全 2021-02-20 05:00:36 俄罗斯F罩杯猛女,长腿唯美大臀吸睛,配上水蛇腰,这身材谁不爱 中国健体那些事儿 2021-02-19 21:23:07 “想出去找“刺激”的男人,可先要保护好自己啊!”起码性别要弄对哈哈哈 热血汽车资讯 2021-02-20 06:02:49 德媒:对不起,美国!中国现在是欧洲最大贸易伙伴! 社会报料 2021-02-19 22:43:27 2021-02-20 12:52:53 网易新闻 iOS Android 头条要闻 东北将放开生育限制 居民:希望多些鼓励政策 才敢多生 县委书记遭撤职 省委书记发话 印度刚消停 台湾却躁动 美官员为何此时鼓动武力护台 女子深夜遭多名男子撞车拦截堵住隧道 警方通报了 黄牛炒茅台月入200万!把炒房的人都馋哭了 头条要闻 东北将放开生育限制 居民:希望多些鼓励政策 才敢多生 县委书记遭撤职 省委书记发话 印度刚消停 台湾却躁动 美官员为何此时鼓动武力护台 女子深夜遭多名男子撞车拦截堵住隧道 警方通报了 黄牛炒茅台月入200万!把炒房的人都馋哭了 体育要闻 回归训练!范戴克领衔利物浦伤员恢复 生涯新高!穆雷50分掘金送骑士9连败 约基奇三双 25中21!三分10中8!穆雷0罚球50分破NBA历史纪录 武神30+16+10魔术胜勇士 库里29+7+11失扳平球 恩比德50+17+4帽创新高!76人胜公牛 拉文30分 娱乐要闻 刘亦菲陈晓拍新剧 船上拥吻画面唯美 电影火了 有网友吐槽贾玲:靠亡母捞金该下跪道歉 好甜!玄彬孙艺珍新春现身高尔夫球场 恩爱约会 汪峰心疼!章子怡拍戏受伤落泪 左臂脱位坚持拍摄 郭晓东让老婆回家做饭 惨遭网友怒喷:爹味十足! 财经要闻 牛年首次LPR出炉!已连续10个月不变 一年减少近43万人 东三省人口全部负增长 黄光裕正式获释 “国美系”能否重整旗鼓? 全球债务再创新高 各国政府要勒紧裤腰带了 科技要闻 北大原校长王恩哥:追求财富不是唯一目的 走红四年后范小勤告别小马云身份:四年级仍不会简单加减法 首富马斯克:除估值超四千亿的SpaceX,还有每年暴赚千亿的星链 谷歌高管为AI研究员离职道歉,承诺将员工多元化纳入考核内容 传苹果与多家激光雷达供应商磋商 应用于苹果汽车 汽车要闻 订单秒破十万的国产Model Y技术新在哪? 那些边缘的电动车企 他们的车还能买吗? 剑指Macan 玛莎拉蒂全新SUV尺寸略小于Levante 全新W12发动机下线 千万级宾利Bacalar首次搭载 电动车也有AMG版本 奔驰EQC AMG也很运动 态度原创 游戏 亲子 时尚 房产 公开课 《罪恶帝国》第6波情报:吞云吐雾的老妇人与拳击老大 《罪恶帝国》四位首领与城市情报公布 致敬洛克人系列《30XX》预告片发布 2月17日开启抢先体验 《三国群英传1》开启限时免费领取活动 截止到1月20日 亲子要闻 37岁可儿怀3胎 挺9个月孕肚踩 两根针 开学季,给孩子做视力检查很有必要! 关颖带三个孩子去儿童乐园 好幸福 顺产十指究竟开多大?形象 水果图 告诉你答案 蔡少芬带孩子们去迪士尼 超开心 和NBA球星公开恋情 热恋中的肯豆也太时髦了! 宋慧乔出道25年颜值身材几乎未变 她为啥不会变老 独家专访 郭俊辰:今天是情人节,我们一起...... 高圆圆回归营业 绝美身材碾压小19岁宋祖儿 房产要闻 北上广深春节楼市图鉴:就地过年成了就地买房 [北京]故宫周边等3个申请式退租项目正在推进 养老地产之惑:朝阳产业抑或诈骗渊薮? 新年各地楼市过“泼水节”后 房价会降吗? 公开课 复旦教授:90后00后是史上最不适合结婚的一代 激励无数人的施瓦辛格演讲 年轻人租房避坑指南 情商高手李鸿章成事之道 如何在职场情场如鱼得水 © 1997-2021 网易公司版权所有 About NetEase | 公司简介 | 联系方法 | 招聘信息 | 客户服务 | 隐私政策 | 广告服务 | 意见反馈 | --> 不良信息举报 Complaint Center | 廉正举报 ×

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 14:09:36 »

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 14:00:46 »

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 13:54:15 »

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 13:45:31 »

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 13:36:35 »

英语模拟题_网易教育

英语模拟题_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 ..

2021-02-20 13:28:24 »

考研英语模拟题(八)|考研

考研英语模拟题(八)|考研 英语 模拟题_网易教育 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 ..

2021-02-20 13:18:25 »

考研英语模拟题(九)|考研

考研英语模拟题(九)|考研 英语 模拟题_网易教育 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 ..

2021-02-20 13:09:30 »

考研英语模拟题(十)|考研

考研英语模拟题(十)|考研 英语 模拟题_网易教育 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 ..

2021-02-20 13:00:38 »

海天考研2012学员阶段测试试题

海天考研2012学员阶段测试试题及答案|英语 测试题_网易教育 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 ..

2021-02-20 12:54:41 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:45:23 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:36:52 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:27:38 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:18:32 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:09:47 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 10:00:37 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 09:54:32 »

查分信息_网易教育

查分信息_网易教育 --> 网易首页 应用 网易新闻 网易公开课 网易红彩 网易新闻视频版 网易严选 邮箱大师 网易云课堂 快速导航 新闻 国..

2021-02-20 09:45:48 »